Tijdens deze masterclass laat ik je zien

hoe jij de lekkerste Aziatische gerechten kunt maken.

Dat wordt smullen! Ben jij er klaar voor?

 

Masterclass The taste of Asia

“Leer het geheim van de Aziatische keuken!”

 

0
uur durende masterclass
0
top Aziatische gerechten
0
deelnemers maximaal
klik hier om direct en eenvoudig te boeken!

 

Ik leer jou stap voor stap deze gerechten te bereiden in de masterclass “The taste of Asia”

 

En natuurlijk genieten we samen van deze heerlijke gerechten!

 

Sate Babi - Masterclass koken

Saté Babi | Pindasaus

Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe. De Indonesische naam ervoor is saté (soms ook sateh of satai).

  • Saté marinade, lekker voor varkensvlees, kip en garnalen

  • Pindasaus, van pinda tot saus

Ku Lo Kai | Zoetzure saus | Ananas

Deze heerlijke zoetzure saus wordt in de Chinese keuken veel geserveerd bij vleesgerechten, zoals kip of varkensvlees, eiergerechten zoals omeletten maar past ook perfect bij vis en schaaldieren.

  • Zoetzure saus, ook heerlijk bij vegetarische gerechten

  • Ku Lo Kai met kip, Ku Lo Yuk met varkensvlees

Ku Lo Kai - Masterclass koken
kalfshaas ketjap sesamsaus kalfshaas ketjap-sesamsaus

Kalfshaas | Ketjap-sesamsaus

De ingrediënten van de ketjap sesamsaus zijn ketjap, oestersaus met een beetje sesam en sesamolie. De saus heeft een zoete, maar toch hartige en nootachtige smaak. De ketjap sesamsaus is een smaakvolle heerlijke kruidige saus.

  • Ketjap-Sesamsaus, liever een milde of mag het wat pittiger zijn?

  • Kalfshaas, pssstt in de hete wok maar eerst “velveting”

Beef | Oester-knoflooksaus

De basis van deze Kantonese Oester-Knoflooksaus is kippenbouillon, oestersaus en knoflook. De knoflook zorgt voor een aromatische en pittige smaak, de oestersaus geeft er een heerlijk zoetje aan. Een heerlijke saus bij rund- of varkensvlees.

  • Oester-Knoflooksaus, een heerlijke saus zonder E-stoffen

  • Ossenhaas, entrecote of kogelbiefstuk, het kan allemaal

beef oester knoflooksaus beef oester-knoflooksaus

Tijgergarnalen | Citroengras rode pepersaus

De Citroengras Rode Pepersaus heeft een mooie frisse pittige smaak. De frisheid komt door het vers citroengras, de pittigheid door de rode peper. Vervang  citroengras nooit door citroensap omdat hierdoor de saus te zuur zal worden.

  • Citroengras Rode Pepersaus, bijzonder bij schaaldieren

  • Tijgergarnalen, let op: maak ze niet te gaar

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?
Vind jij koken leuk en werk jij graag met mooie verse producten? Verras jij je vrienden graag met een lekker diner of sta je graag met je partner in de keuken om samen gezellig te koken? Dan is deze masterclass écht iets voor jou! In een gezellige ontspannen sfeer leer ik jou stap voor stap heerlijke Aziatische gerechten te maken. En de afhaalchinees? Ik weet zeker dat je in de toekomst zult zeggen “Kom we maken het zelf!” Deze masterclass is ook te boeken als bedrijfsuitje. Samen met je collega’s lekker genieten van heerlijke gerechten en deze thuis ook nog eens na kunnen koken.

Wat kan je van deze masterclass verwachten?
Vanuit mijn expertise die ik heb opgedaan als kok in 1- en 2-sterrenrestaurants, leer ik jou hoe jij thuis heerlijke Aziatische gerechten kunt bereiden. Ik vertel je eerst iets over welke materialen er in geen enkele keuken mogen ontbreken om deze heerlijke Aziatische gerechten te kunnen bereiden. Waar moet je op letten tijdens de inkoop van de ingrediënten en hoe snij je bijvoorbeeld het beste je groenten en vlees. Ook leg ik je uit waarom je bijvoorbeeld bij het maken van een heerlijke kipsaté juist geen kipfilet maar kippendijen gebruikt. Maar ook dingen zoals welk merk ketjap is goed en wanneer gebruik je ketjap manis of ketjap asin of wat is het verschil tussen sambal oelek en sambal badjak . Daarna laat ik je stap voor stap zien hoe de gerechten bereid worden. Er valt dus veel te leren. De gerechten worden geserveerd zoals op de foto’s en natuurlijk ga jij hiervan smullen!

Alle ingrediënten waarmee gewerkt wordt zijn van topkwaliteit en te koop in iedere Toko, slagerij, bij de groenteboer of supermarkt. De inkoop zal achteraf voor jou dan ook geen probleem zijn.

Voor mij zijn twee dingen belangrijk bij het geven van een masterclass. Ten eerste werk ik alleen maar met kleine groepen zodat ik voldoende aandacht aan iedereen kan geven. Het maximale aantal deelnemers voor deze masterclass is 6 personen. Ten tweede een ontspannen en gezellige sfeer. Koken is fun!!!

Kosten
De kosten voor deze 5½ uur durende masterclass bedragen € 120.- en zijn inclusief een full color receptenboekje, koffie, thee of water, een paar lekkere glaasjes Sake* en natuurlijk 5 heerlijke gangen. De prijs is inclusief BTW. En de afwas en het poetsen….. daar zorgen wij voor. 😉

* Neem je deel aan deze masterclass en ben je < 25 jaar dan dien jij je te legitimeren.

 

 

Inclusief full color gedrukt receptenboekje

Zodat je thuis je vrienden kunt verrassen met heerlijke Aziatische gerechten!

Ku Lo Kai - Masterclass koken

Masterclass The taste of Asia
Zaterdag 23.03.2019
10:30 – 16:00

€ 120.-

Boek nu…
Ku Lo Kai - Masterclass koken

Masterclass The taste of Asia
Zaterdag 13.04.2019
10:30 – 16:00

120.-

Boek nu…
Ku Lo Kai - Masterclass koken

Masterclass The taste of Asia
In planning
10:30 – 16:00

€ 120.-