Foodfotograaf

Mooie en inspirerende middag gehad met Leon Frenken van Dutch Food Art. Waaruit waanzinnige top foto’s van mij gerechten uit zijn gekomen. Relaxte sfeer en goed dat hij snapt hoe het er aan toe gaat in de betere keukens.

Nogmaals bedankt!

Cederik Pieters - Chef kok en eigenaar Restaurant Het Gerecht

Leon: humor, veelzijdig, ontspannen, staat open voor meedenken en een duidelijke mening, maar bovenal een echte professional die lol heeft in zijn vak! Voor het vernieuwen van onze webwinkel zochten we een niet standaard fotograaf die aandachttrekkende foto’s maakt. Die hebben we zeker gevonden in foodfotograaf Leon! De foto’s spreken uit waar OKvlees.nl voor staat.

Peter Kolster – Eigenaar OKvlees.nl
Culinair Fotograaf
Foodfotograaf

Bij Dutchfoodart hebben wij de eerste stappen gezet voor de professionalisering van ons mooie bedrijf. Super relaxte omgeving, strakke foto’s en snelle afhandeling. We’ll meet again!

Eric Flantua - Productontwikkelaar Castimex

Dutch Food Art heeft samen met bartistiek Design de foto’s voor de nieuwe menukaart voor Leven in Sittard gemaakt. Bij bartistiek houden we van kwalitatieve en eerlijke foto’s en daarvoor kwamen we bij Leon. De samenwerking verliep geweldig. Leon is een echte vakman met oog voor detail (ons handelsmerk) en een goede dosis humor (onze vitamines). Een andere belichting, scherpte-diepte, focus, invalshoek; allemaal geen enkel probleem voor Leon. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en bevelen Dutch Food Art van harte aan.

Dat smaakt naar meer Leon.

Bart Baetens - bartistiek Design
<