Algemene voorwaarden Duth Food Art – Food Art

Bedrijfsgegevens
Dutch Food Art
Guldendreef 22
6075 GW Herkenbosch
+31 (0)621 420 240
info@dutchfoodart.eu
KVK nummer: 12045532

Artikel 1. Kook masterclasses
a. Inschrijving dient uitsluitend plaats te vinden via het online webshop op de website.
b. Hierop volgt een bevestiging van inschrijving, of de melding dat de betreffende masterclass volgeboekt is. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Artikel 2. Betalingsvoorwaarden
a. Betaling dient bij het plaatsen van uw bestelling te geschieden middels iDeal, Paypal, of Bancontact / Mister Cash.

Artikel 3. Annulering
a. Bij verhindering mag een vriend of bekende jou vervangen. Schriftelijke annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de masterclass. Ik bereken dan € 35,- administratiekosten. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de masterclass bent je het volledige bedrag verschuldigd.

Artikel 4. Overmacht
a. Is Dutch Food Art door overmacht niet in staat de masterclass te laten plaatsvinden en/of uit te stellen dan zal het factuurbedrag aan de deelnemers worden geretourneerd.
b. Dutch Food Art is echter niet gehouden enige schadevergoeding in welke vorm dan ook aan de deelnemer te voldoen, behoudens retournering van het factuurbedrag.

Artikel 5. General Data Protection Regulation (GDPR)
a. Door inschrijving gaat de deelnemer akkoord met de digitale verwerking van zijn persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn om te factureren en te voldoen aan de wettelijke administratieve verplichtingen. Dutch Food Art zal de persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, en Dutch Food Art mag deelnemer per e-mail informatie sturen m.b.t. aanbiedingen of acties over masterclasses.